2 Aralık 2012 Pazar

1 Tvyo ile TV keyfi baslıyor.

Tvyo’yla TV keyfi her yerde seninle!
Doğuş Yayın Grubu’nun yeni video izleme platformu ‘tvyo’ yayın hayatına başladı. tvyo, kullanıcılarına ayrıcalıklı, zengin içerikli ve benzersiz bir dünya sunuyor. Her türlü ilgi alanına hitap eden kategorileriyle internet kullanıcılarını hedef alan platform, en güzel dizileri, en iyi programları ve en heyecanlı maçları artık bilgisayara, telefona ve tablete taşıyor. Kullanıcıların aradıkları her şeyi tek bir sitede izleyebilmesini sağlayan tvyo, hiçbir ücret ödemeden kullanıma sunuluyor.
Artık sevdiğiniz programın saatini beklemeye, kaydet tuşuna basmaya ya da başka bir ayara gerek olmayacak. Herhangi bir yazılım ve kurulum gerektirmeyen yeni VOD platformu tvyo sayesinde, istenilen içeriğe istediği zaman yüksek görüntü kalitesiyle ve ücretsiz ulaşmak mümkün. Üstelik tüm içerikler; internetten, mobil cihazlardan ve tabletlerden izlenebiliyor.
tyyo, kısa bir süre içerisinde hem connect TV’lerden hem de setup boxlardan da izlenebilecek!
tvyo’da neler var?
Diziler, yarışmalar, müzik klipleri, spor, canlı TV ve daha fazlası! Yerli ve yabancı birçok programın yanı sıra sevdiğiniz dizinin oyuncularına dair önemli bilgiler ve özel içeriklerle son dakika haberleri de tvyo’da yer alıyor. tvyo’da popüler müzik kliplerinden şampiyonlar ligi maçlarına ve hayatın her alanına dair videolar bulunuyor. Canlı TV’de dilediğiniz kanalı, bilgisayarlarınızda, tabletinizde veya mobil cihazınızda da izleyebilirsiniz. Kısacası tvyo, o anda neyle ilgileniyorsanız ona ulaşacağınız bir platform!
Doğuş Yayın Grubu’nun hayata geçirdiği tvyo üzerindeki içerikler, DYG kanalları ile sınırlı değil. “Second Screen” uygulamalarıyla DYG kanallarının dışında işbirliği yapılan TV kanalları ile birlikte “tvyo”, sadece bir internet sitesi olmaktan çıkıp, tüm kanalların tek bir yerde buluştuğu ve yayıncılığa interaktif bir katman ekleyen, zengin bir kullanıcı tecrübesi sunan online video izleme platformu olarak hizmet sunuyor.
tvyo ile; Favorilerim ve takip listem özellikleriyle en sevdiğiniz dizileri, programları ve kliplerle ilgili yeni içerikleri takip edebilirsiniz.
Facebook ve Twitter’la bağlanarak kim ne izliyor öğrenebilir, “Aklında ne varsa söyle” ile tvyo’daki muhabbete katılabilirsiniz.
Tematik kanallar ve tvyo’nun size özel oluşturduğu “Tam Senlik” bölümleriyle yepyeni programlar keşfedebilirsiniz.
tvyo, herkes onu izliyo!

1 yorum:

  1. BİLİRKİŞİLER CEVAP VERİN!..

    http://alacamhabermerkezi.blogcu.com/bilirkisiler-cevap-verin/13906487

    Emekli Öğretmen Hasan Sancak'ın Cola'ya karşı verdiği hukuk mücadelesini destekler misiniz?

    Noter Onaylı ‘Rüya’ Rüya Senaryomu kopyalayan Coca Cola'ya karşı 7 senedir Samsun'da hukuk mücadelesi veriyorum!..

    Sesimi kamuoyuna duyuracak erdemli ve onurlu gazeteciler, haberciler, köşe yazarları, reklam yazarları ve televizyoncular arıyorum. Cola’ya karşı verdiğim hukuk mücadelemi haber yapacak kadar hür, bağımsız, cesur ve yürekliyim diyorsanız, haberim için mail dönderiniz.
    SAYGILARIMLA.


    GAZETECİ İSENİZ-BOYUN EĞME COLA’YA
    AHİRET HAYATINDA-UĞRARSINIZ BELAYA


    HASAN SANCAK
    ALAÇAMLI HALK ŞAİRİ
    REKLÂM YAZARI
    (EĞİTİMCİ-GAZETECİ)
    05062730465 (Öğretmen Hattı)

    ogretmen_hasansancak@mynet.com

    Yeni Cami Mah. Bafra Cad.4.Sok No 11

    YanıtlaSil

 

Pazarlama Online Copyright © 2012